Cafetaria 't Hout

Ambachtelijk verse friet !!

Welkom op onze website! 

Klik hier voor onze Bestelsite !
 

Cafetaria 't Hout ligt aan de Cederhoutstraat 24 in het prachtige Mierlo-Hout (Helmond).

Wij snijden onze frites zelf en dat proeft u! Lekker elke dag vers gesneden, voor- en afgebakken voor u. Daarnaast hebben wij veel huisgemaakte snacks en ook de sauzen maken wij zelf met verse ingrediënten. Wij zijn vooral bekend om het populaire FRIETJE TOPA (verse friet, tzatziki, kipkebab, ui en chilisaus). Elke week hebben wij een zeer scherpe Weekaanbieding voor maar € 10.00 (3 personen friet en 4 snacks).

Wij verwelkomen u graag in onze cafetaria voor een lekker vers frietje, een snack of hamburger, frietje met topping, schotels, softijs of een heerlijke milkshake. Ook kunt u uw bestelling laten bezorgen door onze bezorgservice. Momenteel is ons bezorggebied postcode 5706 en 5707. Wij bezorgen doorgaans binnen 45 minuten uw bestelling aan huis. Bezorgen doen wij alleen als u online bestelt zodat onze bezorgers veilig de weg op kunnen en geen cashgeld mee hoeven te nemen.

Wij hopen u snel te mogen te begroeten bij Cafetaria ’t Hout!
Ons team

Wilco van Seccelen

Wilco van Seccelen

Positie Eigenaar

Over Eigenaar sinds 16 december 2019

Chantal van Seccelen

Chantal van Seccelen

Positie Eigenaresse

Over Eigenaresse sinds 16 december 2019.

Jill

Jill

Positie Medewerkster

Over Jill is verantwoordelijk voor de keuken. Zij draagt zorg voor de mise-en-place en is verantwoordelijk voor alle schoonmaakwerkzaamheden. Deze topper gaat u steeds vaker in onze cafetaria zien. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden op de voetbalvelden van NWC. Ook houdt Jill van chillen en op stap gaan met haar vriendinnen. Kortom een toppertje!

Remco

Remco

Positie Medewerker

Over Remco is sinds Januari 2020 bij ons werkzaam. Zijn taken zijn onder andere het aannemen, inpakken en bezorgen van uw bestelling. Ook voert Remco steekproefsgewijs een kwaliteitscontrole uit en test hij de producten. In zijn vrije tijd is hij te vinden op het voetbalveld van Mierlo-Hout of in de fitnesschool. Een kanjer!

Milan

Milan

Positie Medewerker

Over Milan is vanaf Mei 2020 werkzaam bij ons. Zijn taken zijn, net als Remco, het aannemen, inpakken en bezorgen van uw bestelling. U ziet Milan regelmatig door de straten van Mierlo-Hout rijden om te zorgen dat uw bestelling op tijd op het juiste adres aankomt. In zijn vrije tijd doet hij veel aan fitnes en voetballen. Hij is de spits van het 2de van Mierlo-Hout en ook houdt hij van lekker chillen met vrienden. Een held!

DJ

DJ

Positie Medewerker

Over DJ werkt veelal in de keuken, waar hij de lekkerste frietjes met toppings maakt. Ook hij neemt bestellingen aan en brengt deze dan op onze bezorgfiets op tijd bij u thuis. In zijn vrije tijd is ook DJ te bewonderen als voetballer bij Mierlo-Hout of vindt u hem aan het chillen met zijn met vrienden. Een topper!

Nanno

Nanno

Positie Medewerker

Over Nanno werkt sinds de Corona uitbraak bij ons. Nanno is aan het leren voor kok en loopt stage bij een restaurant in Geldrop. Net als DJ werkt Nanno in de keuken waar hij de lekkerste frietjes met toppings maakt. Zijn favoriet blijft echter toch wel de polonaisestick en onze milkshakes. In zijn vrije tijd is hij als keeper van het 1 e elftal actief op het voetbalveld van Brandevoort. Ook houdt hij van chillen met zijn vrienden. Een horeca tijger!

Tessa

Tessa

Positie Medewerkster

Over

Jools

Jools

Positie Medewerkster

Over 

 

 

 

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Instagram