Cafetaria 't Hout

Ambachtelijk verse friet !!

Welkom op onze website! 

Cafetaria 't hout ligt aan de cederhoutstraat in het skonne mierlo-hout (helmond)

Wij snijden onze frites zelf en dat proeft u !! lekker elke dag vers gesneden en voorgebakken en afbakken voor u. Daarnaast hebben wij veel huisgemaakte snacks en sauzen die wij zelf maken met verse ingredienten die er zijn. Daar naast staan wij bekend om het wel bekende FRIETJE TOPA (verse friet, taziki, kipkebab, ui en chillisaus)

Elke week hebben wij een zeer scherpe Weekaanbieding voor maar € 10.00 (3 personen friet en 4 snacks)

Wij verwelkomen u van harte in onze Cafetaria voor een lekker vers frietje of een snack, Hamburger , frietjes met topping , schotels, softijs of milkshake. Of laat uw besteling bezorgen door ons bezorgservice. Momenteel is ons bezorggebied postcode 5706 en 5707. wij bezorgen doorgaans binnen 45 minuten uw bestelling aan huis.

Bezorgen doen we alleen als u online besteld, dit i.v.m. dat onze bezorgers veilig de weg op kunnen. en geen geld mee hoeven te nemen.


Wij hopen u snel te mogen te begroeten bij Cafetraia 't Hout
Ons team

Wilco van Seccelen

Wilco van Seccelen

Positie Eigenaar

Over Eigenaar sinds 16 december 2019

Chantal van Seccelen

Chantal van Seccelen

Positie Eigenaresse

Over Eigenaresse sinds 16 december 2019. belangrijkste taak het hele zooitje onder controle houden en op de rails hahah

Jill van Seccelen

Jill van Seccelen

Positie Keuken prinsesje

Over Jill Is verrantwoordelijk voor de keuken. ze zorgt draag voor de mise en place en dat de schoonmaak werkzaamheden worden gedaan en uitgevoerd worden .deze topper gaat u steeds vaker voor zien en race door de zaak heen . in haar vrije tijd is ze te vinden op de voetbal velden van NWC. haar postitie midmid / spits. en lekker chillen met haar vriendinnen. kortom een toppertje!!

Remco Hakkens

Remco Hakkens

Positie Medewerker

Over Remco is sinds Januari 2020 bij ons werkzaam. zijn taken zijn onderhanden inpakken en verrantwoorlijk voor dat bestelling compleet zijn, Het aannemen van bestellingen aan de kassa of telefonsich. en sinds kort zie je hem rond race voor het bezorgen van bestellingen. Remco neemt ook de kwalitietscontrole opzich het streekproef gewijst het testen van produckten. in zijn vrije tijd is hij te vinden op het voetbalveld van mierlo-hout of in de fitnesschool kortom een topper !!

Justin Pennings

Justin Pennings

Positie Medewerker Cafetaria 't Hout

Over Justin is al vanaf het begin bij ons werzaam. wie kent Justin niet. Justin is onze vaste snack bakker, dus verrantwoordelijk dat de snack top zijn gebakken. hij is bijna alle dagen te bewonderen bij ons. dagelijks zorgt hij ervoor dat de mise en place tip top in orde is. in zijn vrije tijd is hij te bewonderen op het voetbalveld van mierlo-hout. en 1 van zijn andere hobby is gewoon gezellig met zijn maten chille !!! een topper !!

Romy van de einden

Romy van de einden

Positie Keuken Prinsesje

Over Romy is vanaf januari 2020 werkzaam bij ons ze is verrantwoordelijk voor onderhanden de frietjes TOPA. verders zorgd ze ervoor dat de keuken tip, top en spik en span is. in haar vrije tijd is romy een echte voetbalster een echte laatste man (vrouw) postitie. ze is dan ook vaak op de velden van NWC asten te vinden . kortom een topper !!

Milan

Milan

Positie Medewerker cafetaria 't Hout

Over Milan is vanaf Mei 2020 werkzaam bij ons. zijn taken bestaan onderhanden uit het opnemen van bestellingen aan de kassa en telefonische. het inpakken van bestellingen en zorgen dat de bestelling compleet zijn. ook ziet u hem regel matig door de straaten van mierlo-hout race om te zorgen dat de bezorgbestellingen op het juiste adres aankomen. in zijn vrije tijd doet hij veel aan fitnes en voetballen. Hij is de spits van het 2de van mierlo-hout.en een van zijn andere hobby zijn lekker chille met vrienden. een topper is milan !!

DJ

DJ

Positie Medewerker Cafetaria 't Hout

Over DJ is al weer enkele maanden aan de gang bij ons Zijn werkzaamheden zijn onderhanden de keuken waar hij de lekkerste frietje met toppings maakt. het aannemen van bestellingen aan de kassa en telefonische bestellingen aan nemen. u ziet hem ook op onze bezorgfiets voorbij vliegen en zorgt draag voor uw bestelling zodat deze optijd en goed bij u arriveerd. in zijn vrije tijd is hij ook te bewonderen als voetballer bij mierlo-hout en ook 1 van zijn hobby is lekker chille met vrienden. kortom een topper !!

Nanno

Nanno

Positie Medewerker Cafetaria 't Hout

Over Nanno werkt sinds de corona uitbraak bij ons, Nanno is aan het leren voor kok en loopt stage bij een restaurant in geldrop. maar door corona kon Nanno daar geen uren maken. natuurlijk willen wij wel een goede kok die bij ons lekker kan koken. Nanno zijn werkzaamheden wijn dan ook keuken waar hij de lekkeste frietjes met toppings maakt. als de nood aan de man is springt hij bij de bezorgservice. ook staat hij geregeld bij de inpak waar hij zorgt voor dat alle bestellingen compleet en goed ingepakt naar de gast gaan. 1 van Nanno zijn favoriet is toch wel onze milkshake's en de poloniasestick. in zijn vrije tijd is hij te vinden op het voetbalveld van brandevoort waar hij keeper is van het 1ste. en lekker chillen met zijn vrienden. kortom een echte horeca tijger !! 

 

 

 

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Instagram